avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... grile vz- cump pt un apt de 25000 in galati
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

grile vz- cump pt un apt de 25000 in galati

intentionez sa cumpar un apt in galati de unde interesul pt costul actelor necesare
daca este cineva in masura sa raspunda in cifre aprox
multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: cassy , utilizator 02:23, 8 Iunie 2012
trebuie sa va adresati unui notar pentru aflarea acestor informatii.
incadrarea imobilul pe care doriti sa il achizitionati in grile depinde de mai multi factori. la fel, onorariul propriu zis al notarului difera de la notar la notar.
simplist expunand problema....una e sa cumperi un ap la periferia orasului si alta e in buricul targului, chiar daca tu te-ai inteles cu vanzatorul la un anumit pret.
taxarea se va face in functie de grilele notarilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aș vrea să știu cât m-ar costa actele la cumpărarea unui apartament, și dacă mai plătesc ceva în plus la stat (tva, impozit etc.) luiza44 luiza44 vreau sa cumpar un ap in jur 60m patrati si as vrea sa stiu cam cat m ar costa actele notariale si daca mai platesc si in plus la stat gen TVA, impozit ....?! (vezi toată discuția)
Vanzare imobil laura_agapy laura_agapy As dori sa stiu cat ar costa actele de vanzare- cumparare la notariat daca mama mea imi vinde mie casa. Casa are 80 mp iar terenul 187 mp. Ma gandesc ca poate ... (vezi toată discuția)
Valoarea actelor notariale DianaLL DianaLL Buna ziua ! Aveti idee unde as putea gasi pe net grilele de evaluare a imobilelor? Zilele astea vreau sa fac acte de vanzare-cumparare a casei parintilor ... (vezi toată discuția)