avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Apartament mentioat in CF spatiu tehnic
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Apartament mentioat in CF spatiu tehnic

Buna ziua, va rog sa-mi spuneti ce riscuri exista la achizitionarea unui apartament care este mentionat in CF drept spatiu tehnic sau am mai intalnit cazul in care era scris in CF pod? Dupa achizitionarea lui este greu/costisitor a se schimba destinatia acestuia? Am observat ca acestea de obicei se vand sub pretul pietei de aceea ma gandesc sa nu fie ceva ce nu stiu????? Multumesc
Aceste asa zise apartamente sunt fostele spalatorii de bloc/spatii de depozitare comune, reamenajate in spatiu de locuit. Aveti foarte mare grija, pentru schimbarea destinatiei lui, ar trebui sa obtineti o autorizatie de constructie pentru "transformarea podului/spatiului tehnic in mansarda locuibila si amenajare interioara", cu proiect executat de arhitect si toate cele, insa documentatia dvs. poate fi respinsa pe motiv ca se considera modificarea regumului de inaltime al cladirii respective.
Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...
multumesc frumos!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitionare pod locuibil detrei detrei Buna ziua, Doresc sa achizitionez un apartament aflat la etajul trei al unei vile(mansarda pe un singur nivel). Am aflat ca aceasta mansarda va fi incadrata ... (vezi toată discuția)
Amenajarea podului unei mansarde matei_stoica matei_stoica Buna ziua, Am un apartament situat la etajul 4 din 4, iar in cartea funciara a imobilului apartamentul este incadrat defapt ca si mansarda (tavanul fiind de ... (vezi toată discuția)
Schimbare destinatie din pod in apartament stanuta stanuta Buna ziua, Locuiesc impreuna cu sotul meu intr-un apartament la ultimul etaj al unui bloc . In CF apartamentul este trecut pod. Am dori sa schimbam ... (vezi toată discuția)