avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de inchiriere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de inchiriere

Buna dimineata
Mama mea detine un apartament pe care doreste sa-l inchirieze. La admin financiara i s-a spus ca nu este posibil decat daca semneaza si tatal meu . Acest lucru nu este posibil deoarece tata locuieste de mai mult timp in provicie pentru a avea grija de bunicul meu care este grav bolnav si nu il poate lasa singur . Cum am putea incheia acest contract fara a fi necesar ca tata sa vina sa semneze?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:12, 8 Iunie 2012
tatal dvs poate face procura la notar mamei dvs acolo in provincie unde este si va trimite prin posta
Tatal dvs poate incheia procura autentificata in favoarea sotiei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot fi dezmostenit? Sorinasandru Sorinasandru Suntem 2 frati,eu sunt plecat in strainatate de mai bine de 3 ani.Inainte de a pleca am locuit impreuna cu familia in casa mamei mele.De 5 luni de zile mama e ... (vezi toată discuția)
Act vanzare cumparare catre unul dintre copii Danbz Danbz buna dimineata,am si eu o intrebare.Tatal meu a avut doua casatorii,6 copii din prima casatorie si 1 din a doua.Eu sunt unul dintre copii din prima ... (vezi toată discuția)
Procura minor Nearlygoods Nearlygoods Salut asi dori sa plec in spania insotit de tata mama este acolo din cate stiu trebuie sa imi trimita procura de acolo aici asi dori sa stiu daca poate face ... (vezi toată discuția)