avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Cum pot solicita de la site-uri Internet taxabile ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Cum pot solicita de la site-uri Internet taxabile informatii necesare in proces?

ca parte intr-un proces civil,
informatii de genul: de pe ce nr. s-au trimis sms-uri taxabile/la ce date/ ce sume,
de catre un anumit abonat
Cel mai recent răspuns: ContSters56297 , utilizator 18:25, 18 Iunie 2012
incercati sa detaliati putin intrebarea pusa in forma telegrafica
exista site-uri "matrimoniale" pe care, ca sa fii inscris, trebuie sa platesti abonament lunar/ pe mai mult. Plata se face trimitand un sms la un anumit nr.de telefon.
Ca parte intr-un proces civil, (sau intr-o plangere penala) ma interesa daca se pot solicita de la acestea, sumele platite de un anumit abonat (nick-name) cu care sunt in proces.
precizati in ce fel de proces va aflati: civil sau penal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plângere penala adrian11294 adrian11294 Bună ziua. As dori sa fac și eu o plângere penala,deci iată ce s a intamplat: copilul meu a vorbit cu un alt minor iar acesta la pus sa trimită mesaje ... (vezi toată discuția)
Informatie abonament ContSters463958 ContSters463958 Buna ziua, Sunt tehnician la o companie de telecomunicatii si am nevoie de o informatie. o abonata a facut o comanda incheiata la distanta prin telefon prin ... (vezi toată discuția)
Abonament pierdut (furat) maryan27 maryan27 Buna seara, d-nelor/d-nilor. Luna trecuta, mai exact intre 04-08.07.2011, am pierdut cartela (abonamentul) telefonic, pe care-l tineam mai mult de \"rezerva\", ... (vezi toată discuția)