avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... amenda rutiera
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

amenda rutiera

buna ziua.va rog frumos sa-mi spuneti si mie unde se plateste amenda rutiera?prima data am fost la CEC si mi sa spus ca amenda rutiera nu se mai plateste la CEC si doamna mi-a spus sa ma duc la posta.Amfost la o posta din sect 2 si doamna de la posta mi-a spus sa ma duc la o posta din sect 1 acolo unde sotul meu asi are domiciliu de pe legitimatie.Am ajuns la o posta din sect 1 ,i-am dat procesul verbal la doamna care lucra acolo si mi-a spus ca nu pot sa trimit prin mandat postal deoarece in procesul verbal nu sa trecutun cont si nu am facut nimic fiindca eram dezorientata nu mai stiam unde sa ma mai duc ca sa platesc amenda rutiera.Doamna apoi mi-a zis ca trebuie sa ma duc la impozite si taxe sect 1.Pana la urma unde pot sa platesc amenda rutiera fara sa ma mai plimb de ici colo fara sa rezolv nimic. va multumesc pt un eventual raspuns .Va doresc o zi buna in continuare.
Cel mai recent răspuns: Salagean Vasilica , Consilier juridic 14:35, 8 Iunie 2012
Amenzile de circulatie se fac venit la bugetul local asa ca ea trebuie achitata la primarie .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen 48h plata amenda de circulatie...sunt in ceață Cazacu89 Cazacu89 Salut. Sper sa nu va deranjez prea mult. N-am mai incasat o amenda rutiera de ani buni deci n-am experienta in domeniu. Am fost amendat cu 700 ron ... (vezi toată discuția)
Unde se plateste o amenda de circulatie? Chirileanu Chirileanu Am avut de platit o amenda primita in Bucuresti si eu am domiciliul in Suceava, am intrat intr-o agentie CEC din Bucuresti si am fost refuzata apoi am trimis ... (vezi toată discuția)
Termen de prescriptie amenda contraventionala valeriuiulian valeriuiulian in data de 23 03 2012 a fost intocmit un pv de catre politia rutiera pe care nu l-am semnat acasa nu am primit pv ce se intamla dupa o luna se prescrie adica ... (vezi toată discuția)