avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... PRIMARIA NU VREA SA FACA CADASTRU LA TERENURI ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

PRIMARIA NU VREA SA FACA CADASTRU LA TERENURI EXTRAVILANE

Primaria din comuna nu vrea sa faca cadastru la terenuri extravilane pe motivul ca nu este facut planul parcelar,fac cadastru numai celor care vor ei si in anumite parcele.Cat poate sa spuna asa ca nu este facut planul parcelar?
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 15:28, 8 Iunie 2012
Pentru planul parcelar trebuie sa existe ridicarea in coordonate stereo 70 la nivelul intregii tarlale (asta se face de catre primarie, din doua motive: este obligatia lor si costa scump). Daca intr-o tarla s-a facut un cadastru, trebuie sa se poata face toate, intrucat inseamna ca planul parcelar exista si este in regula. Cat pot sa spuna ca nu sunt planurile gata? Sunt cazuri in care a durat si ani de zile...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare plan parcelar m_dumi m_dumi am depus cerere la primarie pentru eliberarea unei copii a unui plan parcelar pentru o anumita tarla si o anumita parcela, fiindu-mi necesara pentru efectuarea ... (vezi toată discuția)
Suprapunere de parcele in teren getuta2 getuta2 Suntem 4 proprietari vecini intr-o tarla. Cand am ridicat documentele de intabulare, am constatat ca, datorita inventarului de coordonate, parcelele noastre ... (vezi toată discuția)
Masurare teren extravilan doar cu plan parcelar? tonti tonti ...este vorba de doua terenuri extravilane care in realitate au suprafata mai mare decat cea inscrisa in CF.In combinatie cu alte terenuri tot ... (vezi toată discuția)