avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... eliberare plan parcelar
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

eliberare plan parcelar

am depus cerere la primarie pentru eliberarea unei copii a unui plan parcelar pentru o anumita tarla si o anumita parcela, fiindu-mi necesara pentru efectuarea cadastrului. raspunsul primit este ca se lucreaza inca la acel plan parcelar si voi intra in posesia actului solicitat cand planul v-a fi gata. nu exista un termen limita in care primariile sunt obligate sa termine planurile parcelare, ca proprietarii sa poata beneficia de aceste terenuri? exista alte cai de a efectua cadastrul fara plan parcelar? am titlul de proprietate pe acel teren pentru care platesc si impozit.
Cel mai recent răspuns: m_dumi , utilizator 09:01, 8 Aprilie 2013
Nu exista, din pacate, un termen limita; aveti doua variante: fie asteptati primaria sa termine planul parcelar, fie platiti dvs. ridicarea topo a intregii tarlale (si costa ceva bani), pentru ca apoi sa va realizati cadastrul...
multumesc pentru raspuns, eu ma gandeam ca din anul 1990 si pana acum primariile aveau obligatia sa definitiveze aceste planuri parcelare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Primaria nu vrea sa faca cadastru la terenuri extravilane ContSters253530 ContSters253530 Primaria din comuna nu vrea sa faca cadastru la terenuri extravilane pe motivul ca nu este facut planul parcelar,fac cadastru numai celor care vor ei si in ... (vezi toată discuția)
Blocare lucrare cadastru Bazavan Bazavan Detin mai multe terenuri intr o tarla pentru care primaria nu are planul parcelar.pentru a mi putea efectua cadastru pe terenurile mele am fost nevoit sa ... (vezi toată discuția)
Parcelare platita de mine, impiedicata de primarie Bazavan Bazavan AQm si eu o problema care cred ca se intilneste mai rar.anul trecut,in luna mai am cumparat un teren care este ocupat in parte de altcineva si neclaritatile ... (vezi toată discuția)