avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Declarare insolvabilitate societate sau agentie
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Declarare insolvabilitate societate sau agentie

Buna ziua,
O agentie de turism a dat multe tepe, are asigurare care expira la inceputul lunii iulie si pentru insolvabilitate. Ca sa ne recuperam banii de la ei se pare ca trebuie sa fie declarata insolvabila. Cine o declara , cum se procedeaza ?
Cel mai recent răspuns: Avocat Sorin Grecu , Avocat 15:49, 12 Iunie 2012
creditorul care are o creanta certa, lichida si exigubila, cu o valoare minima 45.000 ron si mai veche de 90 de zile poate depune o o cerere de deschidere a procedurii insolventei la Tribunalul unde isi are sediul debitorul.
Insolvabilitate sau insolventa? Trebuie vazuta asigurarea, ce anume acopera, sa nu va pacaliti si acolo. Insolvabilitatea se declara de catre executorul judecatoresc, in cadrul executarii silite. Insolventa este o procedura colectiva, la Tribunal, si suspenda de drept executarea silita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de insolventa inlineasofa inlineasofa O societatea X Srl are o datoria de 42.700 Ron la un furnizor Y Srl scadente de mai mult de 30 zile. Societatea X srl a propus la furnizorul 2 solutii: 1. sa ... (vezi toată discuția)
Proces verbal declarare insolventa aadynna aadynna finantele pot intocmi proces verbal de declarare a starii de insolventa chiar daca obligatiile fiscale restante sunt sub 45.000 lei? (vezi toată discuția)
Legea insolvabilitatii! denissecom denissecom Buna seara, Sper ca cineva sa-mi poata da si mie niste raspunsuri la intrebarile mele! Stie cineva cum functioneaza legea sau hotararea Insolvabilitatii unei ... (vezi toată discuția)