avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Student strain in Romania
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Student strain in Romania

Buna ziua,

Am o prietena care este in Africa si care ar dori sa vina sa urmeze facultatea in Romania. Stiti cumva unde as putea sa gasesc pasii necesari ca sa o pot ajuta sa vina aici din toamna? Va multumesc anticipat pentru ajutor!
Cel mai recent răspuns: Filip Alexandru , utilizator 15:47, 8 Iunie 2012
Adresati-va Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului,Direcţia de Relaţii Internaţionale. Veti avea nevoie de diploma de bacalaureat din tara de provenienta, foaie matricola,certificat de nastere, copie pasaport,certificat medical,poze si alte acte despre care veti fi informati la fata locului, veti face niste drumuri si la Miniterul Afacerilor Externe. Mult succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie de valoare diploma bac kitty_balbec kitty_balbec Salut!Anul acesta m-am anscris la facultate in Italia si mi-au cerut o declaratie de valoare(a diplomei de bacalaureat).Pe 18(peste 2 zile) vin acasa, sunt din ... (vezi toată discuția)
Recuperare diploma bac nicole852107 nicole852107 buna ziua,intrebarea mea este,are voie vreo institutie de invatamant sa-ti retina o diploma??este vorba de o facultate din deva.pt a o recupera trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Traducator juridic livia_valentina livia_valentina Buna ziua, sunt de 8 ani in Spania. Am inceput si terminat facultatea de drept aici (liceul l-am terminat in Romania). Anul acesta am dobandit si cetatenia ... (vezi toată discuția)