mama unui fost coleg de clasa mi-a cerut ajutorul daca pot sa aflu cum poate sa-si scoata fiul din inchisoare deoarece este acuzat de talharie impreuna cu doi prieteni ai lui.dansa imi spune ca cei doi au atacat o batranica in curtea casei ei si iau luat bani si ca fiul dansei a stat la poarta si nu a intrat.Mai este ceva de facut pt el sau se poate face ceva ca sa fie liber,inca nu li sa dat nici o sentinta sau condamnare deoarece incidentul este produs de 2 zile???
Mama prietenului dvs. trebuie să-i angajeze băiatului un avocat bun , în rest, nu poate face altceva, deoarece fapta lui urmează să fie cercetată şi , dacă este cazul va fi trimis în judecată , alături de ceillaţi participanţi. Dacă va fi găsit vinovat, ar putea , în funcţie de antecedentele penale şi de alţi factori, să primească o pedeapsă cât mai mică, sau să-şi recunoască fapta şi în acest fel limitele de pedeapsă se vor reduce cu o treime.
Toate aceste aspecte însă le va lamuri cu avocatul .
Talharie
emyll
baiatul meu a furat telefonul unui alt copil din mana si a fugit,mentionez ca nu la lovit pe celalat copil,dar baiatul meu cand ia luat telefonul copilului si ... (vezi toată discuția)