avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... complice la talharie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

complice la talharie

mama unui fost coleg de clasa mi-a cerut ajutorul daca pot sa aflu cum poate sa-si scoata fiul din inchisoare deoarece este acuzat de talharie impreuna cu doi prieteni ai lui.dansa imi spune ca cei doi au atacat o batranica in curtea casei ei si iau luat bani si ca fiul dansei a stat la poarta si nu a intrat.Mai este ceva de facut pt el sau se poate face ceva ca sa fie liber,inca nu li sa dat nici o sentinta sau condamnare deoarece incidentul este produs de 2 zile???
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 21:15, 8 Iunie 2012
Mama prietenului dvs. trebuie să-i angajeze băiatului un avocat bun , în rest, nu poate face altceva, deoarece fapta lui urmează să fie cercetată şi , dacă este cazul va fi trimis în judecată , alături de ceillaţi participanţi. Dacă va fi găsit vinovat, ar putea , în funcţie de antecedentele penale şi de alţi factori, să primească o pedeapsă cât mai mică, sau să-şi recunoască fapta şi în acest fel limitele de pedeapsă se vor reduce cu o treime.
Toate aceste aspecte însă le va lamuri cu avocatul .
din ce spuneti dvs cel putin complice la infractiunea de tilharie. situatia este f grava, sa angajeze un avocat cit mai rapid.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Talharie emyll emyll baiatul meu a furat telefonul unui alt copil din mana si a fugit,mentionez ca nu la lovit pe celalat copil,dar baiatul meu cand ia luat telefonul copilului si ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala mihaigmihai mihaigmihai buna ziua ,in urma cu aproape 2 luni am avut un incident cu un cetatean care ia luat bani copilului mai exact la tilharit bagindui mina in git ,copilu a venit ... (vezi toată discuția)
Reincadrarea faptei de tilharie in cazul in care s-a recuperat prejudiciul si inculpatul doar a strins-o de mina pe victima altul fiind de fapt autorul tilhariei* dekko_flori dekko_flori baiatul meu de 19 ani a plecat la 7 dimineata impreuna cu baiat de 24 de ani la plimbare cu bicicleta,pe drum cel de 24 ani a atacat o femeie si i-a luat ... (vezi toată discuția)