avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... proces verbal semnat gresit
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

proces verbal semnat gresit

Buna ziua,
As dori sa va cer si eu o parere.
In urma cu o luna jumatate am cumparat un telefon care s-a dovedit a fi defect.
L-am dus la garantie de 2 ori fara a fi remediata problema. Acum este la garantie pentru a 3-a oara.
Cand l-am dus la garantie a 3-a oara in loc sa semnez ca am predat produsul am semnat ca l-am primit. Credeti ca voi intampina vreo problema in al primi inapoi?
Mentionez ca daca il primeam nu as mai fi avut procesul verbal deoarece cand ridici telefonul ti-l opresc, ar fi fost 2 semnaturi pe acesta (de predare si primire) si ar fi fost si data cand l-am ridicat de la ei.
Cum ar trebui sa procedez acum? Sa astept sa ma sune?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 20:11, 8 Iunie 2012
Din moment ce nu e semnat in ambele parti, adica si de predare si de primire, este evident ca e o greseala. Nu aveti, in opinia mea, de ce sa va faceti probleme.
Nu cred ca va vor suna, tocmai din acest motiv - este o greseala care poate fi usor demonstrata prin lipsa semnaturii de predare, nu puteati primi ceva ce nu ati dat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen legal: garantie/inapoiere produs (15 zile?) tiberiur tiberiur Se da urmatorul paragraf din Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr 174/2008: \\\\"Orice reparare sau înlocuire a produselor va fi făcută în cadrul unei ... (vezi toată discuția)
Clauza de excludere a garanției AndreeaMPopa AndreeaMPopa Bună ziua, am o problemă legată de un smartphone cumpărat acum un an și jumătate care a fost trimis de 3 ori în service in ultimele 2 luni. Prima ... (vezi toată discuția)
Garantie dupa reparatie dariad dariad Am returnat la magazin pentru reparatie un radiator cu halogen la care s-a ars un element. Am predat produsul pe data de 6 (sambata), iar garantia de 24 de ... (vezi toată discuția)