avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Impozit PFA si II
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Impozit PFA si II

Ziua buna,
Doresc sa stiu in situatia in care imi fac un PFA sau II si declar o suma minima de venit, daca, sa zicem ca 2-3 luni nu am incasari, se plateste impozit?
Adica daca cateva luni nu am activitate, mai platesc impozit doar ca sunt PFA?
Cel mai recent răspuns: George David , Contabil 20:29, 8 Iunie 2012
In cursul anului impozitul se plateste trimestrial in raport de veniturile, cheltuielile si venitul net estimate si declarate prin formularul 220. In anul urmator se regularizeaza platiel in plus sau minus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa norma de venit it bucuresti adripaul adripaul Buna ziua, Sunt angajat cu CIM, activitatile pe care le efectuez in cadrul societatii sunt de natura comerciala (director comercial). Doresc sa ma declar si ... (vezi toată discuția)
Doresc infiintare pfa si nu stiu cat sa declar brutul....ajutor! ola1982 ola1982 Buna ziua, Doresc sa infiintez si eu un PFA pentru servicii de infrumusetare la domiciliu....coafor,machiaj,unghii false.Acest PFA ma intereseaza sa il fac ... (vezi toată discuția)
Completare declaratia 220 pfa ASPAZIA ASPAZIA Buna Ziua, va rog frumos sa ma indrumati si pe mine in completarea Declaratiei 220 PFA. Mentionez ca voi obtine venituri din profesii libere ( expert ) ... (vezi toată discuția)