avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract vanzare-cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract vanzare-cumparare

Dupa incheierea unui contract de vanzare cumparare privind un teren, vanzatorul a solicitat anularea lui pe motiv ca a fost in eroare cu privire la suprafata de teren.
Intrebare; poate fi anulat contractul invocand eroare ca viciu de consimtamant?
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 19:02, 8 Iunie 2012
In principiu nimeni nu poate invoca propria culpa.Este o nulitate relativa care ar putea fi invocata in 3 ani de la data aflarii de acel act.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune la cumpararea unui teren maria85maria maria85maria buna ziua ! Am o nelamurire...am cumparat un teren de 14 ari,cu o suma enorm de mare 5000 euro si am semnat contract de comun acord,fara sa ne anunte ... (vezi toată discuția)
Escrocherii terenuri. MohanM MohanM Buna ziua. Am cumparat in urma cu aproximativ o saptamana un teren intravilan si am avut neplacuta surpriza ca dupa numai 3 zile sa fiu sunat si sa mi se ... (vezi toată discuția)
Se poate anula un contract de vanzare-cumparare? AirineiCristi AirineiCristi Buna Seara,doresc sa aflu daca se poate anula un contract de vanzare-cumparare incheiat in vara anului 2009,contract in care vanzatorul si-a rezervat clauza de ... (vezi toată discuția)