avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort/Custodie minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort/Custodie minor

As avea o intrebare simpla dar complicata in acelasi timp.Daca fratele meu ar vrea sa divorteze de sotia lui (fiind un minor de 7ani la mijloc) ce motive ar trebui sa aduca ca sa obtina custodia minorului sau macar sa locuiasca cu el? Tatal are casa si serviciul lui iar mama ar trebui sa se mute la o sora in alt oras! Multumesc
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 20:24, 8 Iunie 2012
Sansele sa obtina custodia unica sunt infime. Pentru a obtine locuinta minorului trebuie sa aiba un avocat bun, sa dovedeasca ca are conditiile necesare pentru cresterea copilului, venituri permanente, etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie minor reborn reborn Am 36 de ani si am format un cuplu impreuna cu sotia timp de 15 ani. Ne-am casatorit in 2000. Fetita noastra s-a nascut in 2003 in Romania. Mama locuieste cu ... (vezi toată discuția)
Custodia in favoarea tatalui? buna ziua. sotia este dependenta ... bimbogo bimbogo Custodia in favoarea tatalui? Buna ziua. Sotia este dependenta de jocuri de noroc, (duce bunuri la amanet, sustrage bani din casa si firma), care sunt sansele ... (vezi toată discuția)
Custodie copii Alexandru_ioan38 Alexandru_ioan38 Buna seara. Din diverse motive legate de relatia cu sotia mea as dori divortul, dar stiu cu siguranta ca nu ar accepta sa impartim custodia copiilor. ... (vezi toată discuția)