avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... apel hotarare stabilire program vizitare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

apel hotarare stabilire program vizitare

Sunt tatal unui baietel de 8 ani, care dupa divort, acum 2 ani, a fost incredintat spre crestere si educare mamei. In acest an, in baza noul cod civil am deschis o actiune de stabilire a custodiei comune si a unui program de vizitare, impotriva careia mama copilului a depus o cerere reconventionala care in final i-a fost admisa in hotararea emisa, stabilindu-se custodie comuna si un program de vizitare mai un pic modificat, dar nu in sensul cerut de mine. Am facut apel la tribunal si mi s-a fixat termen in septembrie :(. In spirit de fronda, ieri mama copilului m-a anuntat ca intrucat am facut apel, nu voi mai putea lua copilul la domiciliul meu conform programului propus de ea in cererea reconventionala si vom reveni la programul din hotararea initiala. Ce as putea face? Multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 8 Iunie 2012
catalin_apostol, utilizator
Cel mai recent răspuns: Martonze , utilizator 23:31, 8 Iunie 2012
Pana la solutionarea apelului, este valabila hotararea de la divort.
Dupa apel, vizitele vor fi reglementate de sentinta viitoare, care va poate fi favorabila sau aceeasi din hotararea de fond.

Singura solutie pentru Dvs. este sa o rugati frumos pe fosta sotie sa va satisfaca dorinta, depinde doar de dansa.
Ultima modificare: Vineri, 8 Iunie 2012
Martonze, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Baietel incredintat mamei elles_1984 elles_1984 Buna seara, va scriu din dorinta de a ajuta o prietena divortata, careia i s-a incredintat baietelul (in varsta de 7 ani acum) spre crestere si educare. De ... (vezi toată discuția)
Incredintarea minorului sorin77 sorin77 as vrea sa stiu in ce conditii eu ca tata as putea obtine incredintarea minorului.sunt in divort cu sotia din culpa comuna,ea a cerut incredintarea catre ea cu ... (vezi toată discuția)
Incredintare copil de comun acord c_mircea c_mircea Sotia simtind ca are sanse mai mici la procesul pentru custodia copilului, mi-a propus sa divortam de comun acord, iar custodia copilului sa o facem tot de ... (vezi toată discuția)