Va rog sa imi dati un sfat legat de o problema cu administratia blocului in care locuiesc.
Apartamentul are o camera deasupra casei scarii, iar de jumatate de an usa de la intrare, initial de fier, acum de plastic/ aluminiu nu mai sta inchisa (nu are nici arc, nici macar clanta si broasca- distruse). Desi centrala de apartament functioneaza in aceasta perioada, tot frig este, iar parchetul se deterioreaza din cauza condensului. Nimeni nu ia nici o masura pe motiv ca nimeni nu da bani. Apartamentul este asigurat. Ce cereri scrise pot face initial pentru a se repara usa de la intrare(bun comun)?
Pentru lucrarile de izolare termica tavan casa scarii si pereti exteriori zona apartamentului meu (din cate stiu fatada e tot comuna) am nevoie de aprobarea asociatiei de proprietari?
Va multumesc mult.
Va urez Sarbatori Fericite si un nou an mai bun!
Potrivit art. 11 alin.2 din Legea nr. 230/2007, Proprietarul nu poate schimba aspectul sau destinaţia proprietăţii comune fără a obţine mai întâi acceptul din partea asociaţiei de proprietari.
Faceti cerere catre presedintele asociatiei si solicitati reparatia usii de la intrare. Cheltuiala o suporta toti proprietarii.
Lucrarea poate fi facuta si iarna.
Cu izolatia termica e mai dificil acum iarna. Omul gospodar isi face iarna car si vara sanie. Dar faceti cerere la presedinte pentru a avea in vedere aceasta lucrare in sezonul cald. Lucrarile la partile comune se suporta de toti proprietarii conform suprafetei utile a apartamentelor care determina cota indiviza de proprietate.
Bafta si un an mai bun va doresc!
Cu scuze , cred ca ati incurcat putin raspunsurile d-le top dan . Poate raspunsul dat de dv era pentru cineva care dorea schimbarea destinatiei....
Studiu de caz
szabyku
Buna.
Am cateva nelamuriri cu urmatoarele aspecte/probleme :
1. E legata de reabilitatea termica a blocurilor.
''Asociaţia de proprietari va prezenta la ... (vezi toată discuția)