Mesajul meu este in special pentru sotiile de navigatori, care dupa divort nu sunt interesati decat sa-si insele copiii pe care pretindeau ca-i iubesc. Toata lumea le sfatuieste pe mame sa nu se lupte, sa-si vada de viata lor pentru ca nu au sanse de reusita. Eu vreau sa spun ca trebuie sa se lupte pentru ca exista judecatori in tara asta care fac dreptate, chiar daca nu-si permite mama sa plateasca un avocat.
Vreau sa va multumesc tuturor care m-ati ajutat si sa aveti parte numai de lucruri bune in viata!
Am cerut pensia in suma fixa pentru cei doi copii de navigator si de la 300 lei am obtinut 1500 lei . In parte datorita dvs!
Va multumesc si doresc succes tuturor!
bravo mihaela!ma bucur enorm ptr voi!se pare ca au inceput sa funtioneze si in constanta lucrurile mai bine,mai ales in justitie!nici mie nu mi-a venit sa cred ca dupa 4 ani de procese am reusit si s-a facut pana la urma dreptate.niciodata sa nu abandonati lupta si sa mergeti inainte cu toate caile de atac.
La cate minciuni a depus el la dosar, e clar ca judecatorii din Constanta nu se lasa pacaliti! Poate au mai avut de-a face cu navigatorii, dar oricum am toata stima pentru ei!
Rezolutie dosar penal
Livica
S-a dispus NUP in dosarul penal pe care-l am pe rol de anul trecut pt ca fostul sot, navigator, nu plateste pensia corect. Spune \" Referitor la inscrisurile ... (vezi toată discuția)