avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... iesirea din indiviziune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

iesirea din indiviziune

Buna ziua

Bunicul meu a avut 8 copii ,sase ditre acestia au primit cind s-au casatorit cu mici diferente 2,5ha fiecare ,ultimul casatorit 1,5ha .A venit regimul comunist si colectivizat pamintul. Mama mea si fratele cu 1,5ha au facut cerere pentru cele 2.5ha ramase .Toti fratii au primit titlu de proprietate pe terenul primit iar mama mea titlu comun cu fratele (cel cu 1,5ha).Fratele cu 1.5ha mai obtine ulterior un titlu pe 1ha de padure (tot de la bunicu)
Fratele cu 1,5ha +1ha de padure a decedat iar mostenitorii (succesiunea nu au dezbatut-o) pretind jumatate din titlul comun.
Cum se face iesirea din indiviziune si in ce cote?

cu stima
mutumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Iesirea din indiviziune gabi86 gabi86 Buna seara Bunicul meu a avut 8 copii ,sase ditre acestia au primit cind s-au casatorit cu mici diferente 2,5ha fiecare ,ultimul casatorit 1,5ha .A venit ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune daniel2d daniel2d buna seara. pe scurt problema mea este urmatoarea: -mama mea are un titlu comun de proprietate cu un frate, decedat din pacate, in suprafata de aprox. 2,5ha ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire mihaelamihaela1234 mihaelamihaela1234 Bunicul meu a avut 7 copii si o avere compusa din :15.5ha teren extravilan si teren intravilan in suprafata de 2500mp si 1500mp. El a dat pamant la fiecare ... (vezi toată discuția)