avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1028 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Modificare cuantum indemnizatie pentru persoana cu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Modificare cuantum indemnizatie pentru persoana cu handicap grav în baza Legii nr. 448/2006 .

Odata cu majorarea cu 8% a salariilor bugetarilor se mareste si cuantumul indemnizatiei acordate persoanei cu handicap grav in baza Legii nr. 448/2006????
am nevoie sa stiu urgent
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 11:04, 10 Iunie 2012
Nu cred ca trebuie sa primiti raspuns , atat de urgent ... raspunsurile sunt primite in functie de posibilitatile fiecaruia de a raspunde problemei postate ..De aceea, trebuie sa intelegeti ca nimeni nu este obligat sa raspunda intrebarii dumneavoastra si, cu atat mai mult, nu se poate garanta un raspuns complet, corect si de actualitate.

Nu are nimic de-a face cresterea salariilor bugetarilor cu asistenta sociala acordata persoanelor cu dezabilitati.

Din cate stiu, indemnizatiile nu au fost reduse cu 25%

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diminuare indemnizatie insotitor geanina_Prv geanina_Prv Buna ziua. As dori sa mi spuna cineva daca diminuarea salariilor bugetarilor cf. Legii nr.118/2010 afecteaza si cuantumul indemnizatiei pentru insotitor ... (vezi toată discuția)
Concediere - asistent persoana cu handicap grav mihail70 mihail70 Buna ziua ! Sunt angajat de 1 luna ca asistent la o persoana cu handicap grav si primarul localitatii m-a anuntat ca din motive financiare este nevoit sa ma ... (vezi toată discuția)
Persoana cu handicap grav, doresc semnare contract de munca. rcristea67 rcristea67 Buna ziua, Sunt o persoana cu handicap grav, am o pensie de invaliditate, indemnizatie de insotitor si mai primesc si indemnizatea de incadrare in grad de ... (vezi toată discuția)