BunaZiua.
Fosta mea sotie s-a casatorit in statul Israel dupa ce am divortat in 2006.
Atunci si-a schimbat obligatoriu actele : Ci si pasaport caci nu imi mai purta numele .
Ulterior s- casatorit in Israel si are drepturi civile conform legilor statului Israel avand numele de familie al actualului sot din 2007.
Am fost nevoit sa merg personal sa verific in Israel deoarece si-a ascuns identitatea , situatia ei reala familiara si veniturile obtinute prin ce lucreaza legal acolo . A facut acest lucru ca sa se sustraga obligativitatii de a plati pensie de intretinere pentru fata minora rezultata din casatoria noastra si care mi-a fost incredintata legal prin hotarare definitiva in anul 2006 .
In urma hartuirii facute de ea la copila telefonic timp de un an ca sa o amageasca ca primeste bani numai daca pleaca de la mine si facand un santaj emotional la copila de 15 ani s-a ajuns la hotararea mea de a afla adevarul despre ea caci nici fata mea nu stia nimic de situatia mamei ei.
De fapt nimeni din rudele ei din Romania , nici parintii ei .
Este legal sa foloseasca ambele identitati ? Folosea pasaportul romanesc cu numele din Romania dupa divort la trimitere de bani catre parintii ei cu toate ca acolo are acte de identitate israeliene .
Mentionez ca acea casatorie nu este facuta in Romania . Multumesc.
Dar scopul fiind sustragerea de la plata pensiei de intretinere si hartuirea minorului cu scop de al motiva sa nu mai asculte si sa fie crescut de mine ca tutore si sa vrea doar plecarea peste granita a fetei mele chiar fara acordul meu mai ales ca a pus fata sa isi ascunda actul de identitate .
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Pensie intreþinere
cristip
Am copil incredinţat in urma divorţului inca din anul 2006 . S-a stabilit atunci un cuantum de 137.5 dolari ca pensie de intreţinere din partea fostei ... (vezi toată discuția)