avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... reabilitarea
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

reabilitarea

Am avut o condamnare de 10 ani din care am executat fractia si m-am liberat. Am fost arestat pe 28.04.2004 si m-am liberat pe 14.05.2010. As vrea sa stiu dupa ce data am si eu dreptul la reabilitare. Va multumesc anticipat!
Mai aveţi.Termenul de reabilitare va începe să curgă de la data la care pedeapsa care v-a fost aplicată va fi executată în integralitate, chiar dacă aţi fost liberat condiţionat.
Astfel, pedeapsa care v-a fost aplicată se va considera executată în aprilie 2014 , şi de la acea dată mai trebuie să aşteptaţi încă 7 ani şi jumătate până când veţi putea depune cererea de reabilitare judecătorească.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitarea judecatoreasca ContSters94352 ContSters94352 am fost condamnat in ''98 la 7 ani inchisoare,am executat pina in 2003 luna iulie,cind am fost pus in libertate conditionat pentru buna purtare! cind pot ... (vezi toată discuția)
Vreau sa imi fac reabilitarea victor_id20 victor_id20 Vreau sa-mi fac si eu reabilitarea judecatoreasca dar nu sunt sigur ca se poate(daca a trecut termenul) si nu as vrea sa fac pasul asta si sa fie respinsa ... (vezi toată discuția)
Ajutor cazier. darksideliar darksideliar salutare. in cazierul meu exista doua condamnari una in anul 2007 si una in anul 2010. Prima este de 3ani jumate si a doua de 4ani si 3 luni ambele cu ... (vezi toată discuția)