avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 991 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... partaj locuinta de serviciu MApN
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

partaj locuinta de serviciu MApN

Cum se imparte locuinta de serviciu cumparata de la MApN, mentionez ca locuinta este cumparata in rate si nu este achitata, este ipotecata la MApN. Multumesc anticipat pt raspuns
Cel mai recent răspuns: DUMITRU SI PARANIAC SCPA , Avocat 10:29, 12 Iunie 2012
Formularea "este ipotecata la MApN" este cel putin incorecta, deoarece ministerele nu sunt institutii de credit. Comunicand date mai precise, veti avea sanse mai mari sa primiti un raspuns mai apropiat de realitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj credit imobiliar mirela81mire mirela81mire buna ziua..revin cu o intrebare iata pe scurt cam despre ce este vorba:inainte de casatorie am avut o lociunta ,pe care ulterior am ipotecat-o impreuna cu ... (vezi toată discuția)
Credite in caz de divort orzi orzi buna,am o intrebare sunt in proces de divort,sotul meu este titularul a mai multor credite unde este titular iar eu din pacate codebitor ,cum se impart ratele ... (vezi toată discuția)
Divort, partaj, apartament ipotecat marinmariana marinmariana Buna ziua ,in cadrul unui proces de divort ,mai precis la partaj ,daca imobilul detinut ca si bun comun este ipotecat la banca in urma contractarii unui credit ... (vezi toată discuția)