avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1030 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credit cu buletinul
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credit cu buletinul

buna,in 2008 parinti mei au luat 2 credite ,1cu buletinul ,altul de 8000 lei. ei find pensionari ,sau girat unul pe altul ,totul ok. tatal meu moare in 2011 ,si de aici problemele,mama avand pensia de 750 lei ,trebuie sa plateasca la banci 1000 de lei.neavand banii ce este de facut.cei de la banci nu o inteleg ca nu mai poate plati.specific ca ratele sunt platite la timp de mine ,eu nu mai pot sa o sustin financiar,deci ce sfaturi imi dati sau ce este de facut. VA MULTUMESC

Cel mai recent răspuns: Wollfe , utilizator 19:26, 10 Iunie 2012
Incercati sa vorbiti cu creditorii pentru o reesalonare a platilor cu scaderea ratei lunare si prelungirea duratei de returnare. Alta posibilitate legala nu aveti, alta decat cea de a nu mai plati si a risca executarea silita.
Ai citit foarte atent contractul de credit facut de tatal tau? De regula bancile solicita si fac asigurari de viata pensionarilor, asigurari platite in cadrul ratelor.
Daca are o asemenea asigurare si cei de la banca nu vau spus ii puteti da in judecata.
Verificati si contractul mamei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog sa ma ajutati intr-o problema cu banca cordis claudia cordis claudia am luat un credit pe 5 ani de nevoi personale de la o banca,acum doi ani.In momentul acela aveam venituri din pensie de 1000 de lei plus salariul de 1450 ... (vezi toată discuția)
Imposibilitate plata rate a.l. a.l. buna ziua. am doua credite de nevoi personale (un credit facut acum 2 ani celelalt acum un an) impreuna cu sotia la BCR cu ipoteca pe o casa (este a bunicii ... (vezi toată discuția)
Intarziere la plata rate credit george_silviu george_silviu buna ziua...acum 2 ani am facut un imprumut la o banca de 8000 de lei plus un card de cumparaturi in valoare de 3000 de lei.in acest contract am fost girat de ... (vezi toată discuția)