avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Fapta penala - Accesarea fara drept a unui sistem ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Fapta penala - Accesarea fara drept a unui sistem informatic.

Buna ! Am o problema cu privire la bunurile care mi-au fost ridicate in urma unei infractiuni de "Accesare fara drept a unui sistem informatic". Din casa mi-a fost "ridicata" o unitate centrala, un anumit numar de cd`uri si dvd`uri, stick`uri, insa si un telefon mobil. In urma cercetarilor, "dovezi" nu s-au gasit decat "in" unitate (pe hard disk) iar pe celelalte medii de stocare nu. Intrebarea mea este urmatoarea...

Se vor confisca toate bunurile respective? Sau doar unitatea centrala? Sau doar mediul respectiv de stocare? (HDD).
Intreb asta pentru ca la proces, procurorul de caz a cerut intr-un mod foarte neclar confiscarea bunurilor care au fost folosite la savarsirea infractiunii respective...

Cu respect, Danut

Alte discuții în legătură

Recuperare poze de pe hard disk confiscat la perchezitie spidey89 spidey89 Buna ziua, In 2009 mi s-a facut o perchezitie domiciliara de catre DIICOT Bucuresti pe motivul unei infractiuni informatice, de unde mi s-au ridicat mai multe ... (vezi toată discuția)
Perchezitie informatica, urmata de expertiza ita (sri) bucuresti R696 R696 Buna ziua, In urma cu aprox. 3 luni, am fost subiectul unei descinderi la domiciliu in urma careia, pe baza unui dosar in care apar ca invinuit, mi-au fost ... (vezi toată discuția)
Anul trecut am avut o percheziție la care au fost ridicate mai ... florescu74 florescu74 Anul trecut am avut o percheziție la care au fost ridicate mai multe bunuri ,printre care mai multe telefoane mobile și un laptop. Zilele trecute am fost ... (vezi toată discuția)