avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Anul trecut am avut o percheziție la care au fost ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Anul trecut am avut o percheziție la care au fost ridicate mai ...

Anul trecut am avut o percheziție la care au fost ridicate mai multe bunuri ,printre care mai multe telefoane mobile și un laptop. Zilele trecute am fost chemat să ridic aceste bunuri și spre surprinderea mea am primit într-adevăr telefoanele mobile ,dar în loc de laptop am primit doar hard discul,deși nu am fost anunțat de nici o percheziție informatica. Întrebarea este dacă acest lucru este legal sau nu? Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 09:56, 1 Septembrie 2021
La ridicare s-a intocmit un pv.
Da,dar în procesul verbal se specifica faptul că a fost ridicat laptop,nu hard disk.

trandafir2 a scris:

La ridicare s-a intocmit un pv.

Faceti o adresa la parchet si specificati ca, conform pv vi s-a ridicat un laptop si conform pv, vi s-a restituit un hdd. Vedeti ce va raspunde.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infractiuni informatice mariuscostel mariuscostel Buna ziua. Am si eu o mare problema,dar si cateva dileme in acelasi timp. Pe data de 11 mai 2016,la ora 06.10,am avut \"onoarea\" de a primi in locuinta pe ... (vezi toată discuția)
Recuperare poze de pe hard disk confiscat la perchezitie spidey89 spidey89 Buna ziua, In 2009 mi s-a facut o perchezitie domiciliara de catre DIICOT Bucuresti pe motivul unei infractiuni informatice, de unde mi s-au ridicat mai multe ... (vezi toată discuția)
Fapta penala - accesarea fara drept a unui sistem informatic. Danutz49 Danutz49 Buna ! Am o problema cu privire la bunurile care mi-au fost ridicate in urma unei infractiuni de \"Accesare fara drept a unui sistem informatic\". Din casa ... (vezi toată discuția)