avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general neinstiintare concediu fara plata
Discuție deschisă în Contabilitate în general

neinstiintare concediu fara plata

De curand am aflat ca anul trecut am fost trecuta in concediu fara plata pentru o perioada de cateva luni,eu nesemnand nimic in acest sens si nefiind instiintata.Se poate proceda in vreo maniera pentru a determina angajatorul sa-mi rectifice acele luni,sa-mi plateasca darile pentru ITM?Eu in tot acel timp am fost la servici,nici nu am avut idee ca eram in concediu fara plata
Cel mai recent răspuns: Marian Trutan , Contabil 21:57, 11 Iunie 2012
Darile nu se platesc la ITM.In schimb, la ei puteti face o sesizare in legatura cu situatia dvs.:)
Nu ati sesizat nici faptul ca pentru acele luni nu ati incasat salariul ?
Am incasat salariul pentru acele luni,nimic nu mi-a dat de banuit ca sunt in concediu fara plata
Atunci, inseamna ca nu ati semnat un stat de plata pentru primirea sumelor.Si nici pe card nu au fost puse,ca altfel va plateau contributiile sociale si impozitul pe salariu(cum ve-ti demonstra ca ati primit salariile fara semnatura sau virament pe card ?).Totusi incercati sa solicitati de la Casa de pensii,Casa de sanatate,Agentia de Somaj si Administratia Financiara,daca in Declaratiile depuse de societate,pentru acea perioada , figureaza si
persoana dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

State de plata nesemnate eraconsult eraconsult in iulie 2006, am angajat doua pesoane. in luna februarie una dintre persoane si-a exprimat dorinta de a parasi firma. inainte de a-i inainta documentele catre ... (vezi toată discuția)
Modificare c.i.m. runcan gabriela runcan gabriela buna ziua ,revin cu cateva detalii despre modificarea cim.in luna august am lucrat normal,8 ore/zi pt ca eu nu stiam de trecerea la jum de norma.pe statele de ... (vezi toată discuția)
Cereri de concediu fara plata false. bogosianu bogosianu Am lucrat la o firma un an cu contract de munca,sase luni angajatorul m-a trecut in concediu fara plata fara acordul meu,a facut cereri de concediu fara plata ... (vezi toată discuția)