avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... divort de comun acord nesemnat de judecator e valabil?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

divort de comun acord nesemnat de judecator e valabil?

buna seara,cazul incepe asa: decid sa divortez merg la un notar si incep formalitatile,specificind ca nu pot ramine in tara mai mult ,si daca se poate realiza divortul de comun acord,fara a fi prezenta eu ,ci doar sotul.TOTUL IN REGULA ca dupa 8 luni de asteptare sa primesc raspuns ca el a rezolvat partea lui iar eu am obligatia sa recuperez actele de la tribunal.........eu nu am mers pentru ca lucrez in afara tarii,dar a facut cineva acest serviciu si asa eu detin actele de divort originale dar nu sunt semnate.CE SA FAC IN ACEST CAZ?#-o
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 09:35, 14 Iunie 2012
buna ziua, va multumesc!
Daca aveti nevoie de hotarare, puteti face o procura speciala cuiva ( sau sa nagajati un avocat ) care sa va legalizeze hotararea si sa v-o trimita

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copie legalizata Vasile Rascanu Vasile Rascanu Scuzati-mi intrebarea, eu o consider stupida, dar asa mi s-a spus de catre un notar acreditat : Copia legalizata a unul ceritificat de divort se face numai la ... (vezi toată discuția)
Legalizare copie xerox hotarare de divort - unde ? iolanda76ada iolanda76ada Buna seara ! Am urmatoarea problema : Am o hotarare de divort definitiva si irevocabila emisa in 2003 si legalizata in acelasi an. Pentru dosarul de ... (vezi toată discuția)
Divort cetatean egiptean adnana37 adnana37 Casatoria mea s-a incheiat in R.A Egipt la Ministerul de Justitie pentru ca aceasta sa fie valida si la noi in tara. Dupa casatorie Ambasada Romaniei din Cairo ... (vezi toată discuția)