avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... calcul concediu prenatal si ccc
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

calcul concediu prenatal si ccc

Buna ziua , cum pot calcula ce suma o sa primesc in timpul concediului prenatal si in cel de crestere al copilului. Salariul meu de incadrare este de 1200, am primit adeverinta cu 880 pt banca dar eu pe statul de plata am 500.. nu stiu la ce suma se va aplica procentul la 800 sau 500? multumesc frumos

Alte discuții în legătură

Concediu prenatal bebe 2 imediat dupa iesirea din c.c.c. bebe 1 ContSters385471 ContSters385471 Buna ziua, Pana in data de 07.04.2016 am fost in concediu de crestere a copilului pt. primul copil, am ramas insarcinata cu bebe 2 in timpul c.c.c. si ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie ccc adela05 adela05 Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un calcul al indemnizatiei CCC. Stiu ca se socoteste 75%din media veniturilor din ultimele 12 luni, insa, cumnatei mele de ... (vezi toată discuția)
Salarii indexate, majorate si recalculate precum si celelalte drepturi banesti araoil araoil va rog mult pentru calcularea salariilor indexate,majorate si recalculate precum si celelalte drepturi, ce se ia in calcul, salariul anterior concedierii, se ... (vezi toată discuția)