avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale infiintare offshore
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

infiintare offshore

ma intereseaza firme in constanta pt infiintare offshore
Cel mai recent răspuns: dora1972 , utilizator 09:56, 4 Mai 2013
nu stiu in Constanta dar poti lucra online sau in Bucuresti cu Laveco , Evedex , HBS...ti-am dat doar cateva exemple
si pe mine ma bate gandul .... da` nu prea am incredere, mai exact imi e frica de tepe sau de falsuri...... as fi interesat totusi sa stiu ce juristrictie ar fi buna pt o astfel de companie ma gandeam la insulele britanice virgine
Ultima modificare: Vineri, 3 Mai 2013
pappa, utilizator
trebuie sa te interesezi daca cei care iti infiinteaza firma offshore au referinte, nu accepta sa primesti acte modificate/completate cu pixul, verifica autenticitatea apostilelor.
In plus poti cumpara firme gata infiintate, platesti doar cand primesti actele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintarea unui srl imobiliare costspi costspi Buna ziua ,asi avea nevoie de ajutorul dv..Eu cu sotia mea (eu Roman ea Italianca) avem de gand sa deschidem un srl imobiliar in romania (noi stam in italia) ... (vezi toată discuția)
Paradisurile fiscale si infiintare firma off-shore Monica Baiceanu Monica Baiceanu Imi poate impartasi cineva din experienta infiintarii unei firme intr-un paradis fiscal, off-shore, sau alte detalii cunoscute? In perioada asta fiscal ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa imi mut afacerea pe o firma offshore? Amandineig Amandineig Va salut, Mi-a intrat in cap ideea sa imi deschid o firma offshore...problema este ca nu prea am habar cu ce se mananca astea, asa ca ii rog mult pe cei ... (vezi toată discuția)