Am avut o firma cu inca cativa asociati. Nu s-au depus actele si cei de la registru comertului au inceput procedurile pentru a lichida firma. Firma a fost lichidata conform hotararii judecatoresti. In acelasi timp fiind inscrise si faptele in cazierul asociatilor. Dorind sa se curete cazierul unul dintre administratori a depus toate actele si a reactivat firma la finante cu toate ca firma este lichidata conform hotararii judecatoresti, care nu a fost contestata.
Avand in vedere ca el si-a curatat cazierul am incercat si eu acelasi lucru.
Ajuns la finante am avut surpriza sa constat ca el apare ca unic asociat in momentul de fata in firma.
Cum ar trebui sa procedez pentru a reaparea si eu la finante ca asociat si pentru a-mi curata si eu cazierul.
Ne-ati expus o poveste romantata din care nu se intelege mai nimic. Solicitati de la registrul comertului copii certificate de pe toate actele modificatoare ale societatii si/sau un istoric al inregistrarilor in registrul comertului. Va sfatuiesc sa fiti insotit de un avocat pentru a va sprijini in ceea ce aveti de facut.