avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Fapte inscrise in cazierul fiscal
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Fapte inscrise in cazierul fiscal

Buna ziua,

Am avut o firma cu inca cativa asociati. Nu s-au depus actele si cei de la registru comertului au inceput procedurile pentru a lichida firma. Firma a fost lichidata conform hotararii judecatoresti. In acelasi timp fiind inscrise si faptele in cazierul asociatilor. Dorind sa se curete cazierul unul dintre administratori a depus toate actele si a reactivat firma la finante cu toate ca firma este lichidata conform hotararii judecatoresti, care nu a fost contestata.
Avand in vedere ca el si-a curatat cazierul am incercat si eu acelasi lucru.
Ajuns la finante am avut surpriza sa constat ca el apare ca unic asociat in momentul de fata in firma.

Cum ar trebui sa procedez pentru a reaparea si eu la finante ca asociat si pentru a-mi curata si eu cazierul.

Va multumesc,
Horatiu
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 23:18, 11 Iunie 2012
Ne-ati expus o poveste romantata din care nu se intelege mai nimic. Solicitati de la registrul comertului copii certificate de pe toate actele modificatoare ale societatii si/sau un istoric al inregistrarilor in registrul comertului. Va sfatuiesc sa fiti insotit de un avocat pentru a va sprijini in ceea ce aveti de facut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dizolvare firma pentru nedepunerea bilantului 3 ani la registrul comertului. help! ContSters139294 ContSters139294 Buna ziua, In dec. 2005 am infiintat un srl cu asociat unic pe care am \"abandonat-o\" in voia sortii luna urmatoare. Firma nu a vandut nimic si nu are ... (vezi toată discuția)
Dizolvare si radiere la cererea orc sovid sovid 1-Am infiintat o firma in 2005 , nu am avut niciodata activitate, am suspendat activitatea in ultimii 3 ani doar la finante(la registru nu )pana pe 31 martie ... (vezi toată discuția)
Infiintare ii oprita din cauza unui srl suspendat IulianDita IulianDita Buna ziua. Incerc sa-mi inregistrez un II, dar am primit un delefon de la Registru ca au pus \\"pause\\" la dosarul meu pentru ca ar fi ceva pe cazierul ... (vezi toată discuția)