Stiu ca exista o lege,prin care o firma daca angajeaza un student sau absolvent de cel mult un an,care nu a mai lucrat,primeste de la stat,salariul minim pe economie pt acel angajat.
Va rog sa ma corectati daca gresesc.
Intrebarea mea este daca eu ,ca asociat intr-un srl pot sa ma angajez la firma mea beneficiind de aceasta lege.Va multumesc
Prin factura fiscala, la firma la care lucrez ca jurist, s-au stipulat penalitati de intarziere de 3%. Avocatul celelilalte parti a aratat ca e o clauza unilaterala, desi partea a semnat factura.Ce pot sa fac? Exista o ordonanta de urgenta care prevede ca dobanzile curg de drept chiar daca nu exista contract? Am auzit de o astfel de ordonanta dar nu ii stiu numarul
>Stiu ca exista o lege,prin care o firma daca angajeaza un student sau absolvent de cel mult un an,care nu a mai lucrat,primeste de la stat,salariul minim pe economie pt acel angajat.
>Va rog sa ma corectati daca gresesc.
>
>Intrebarea mea este daca eu ,ca asociat intr-un srl pot sa ma angajez la firma mea beneficiind de aceasta lege.Va multumesc
art. 969 cod civil & art. 43 cod comercial?!
>Stiu ca exista o lege,prin care o firma daca angajeaza un student sau absolvent de cel mult un an,care nu a mai lucrat,primeste de la stat,salariul minim pe economie pt acel angajat.
>Va rog sa ma corectati daca gresesc.
>
>Intrebarea mea este daca eu ,ca asociat intr-un srl pot sa ma angajez la firma mea beneficiind de aceasta lege.Va multumesc