avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj cu 11 clase
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj cu 11 clase

Buna ziua,
Situatia sta astfel:
Eu am urmat cursurile,anul acesta trebuia sa termin 12 clase,insa in ianuarie,cand sa inceapa noul semestru,a trebuit sa ma retrag din motive familiale plecand din tara :sorry:.
Intrebarea este,acum pot depune somaj,?
Multumesc =D>
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:44, 11 Iunie 2012
1. Daca nu sunteti absolvent de liceu nu puteti sa beneficiati de indemnizatie de somaj.

2. Dupa ce reluati cursurile si absolviti va puteti inscrie la Agentia de Somaj pentru a beneficia de indemnizatie de somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor pentru cei care abandoneaza scoala relly.lia relly.lia baiatul meu,in varsta de 17 ani si jumatate a abandonat scoala,mai exact,in loc sa faca 12 clase(la liceu) a facut doar 10 clase si primul semestru din a ... (vezi toată discuția)
Somaj muzikhous3 muzikhous3 Buna Ziua...As dori sa stiu si eu daca beneficiez de somaj in cazul in care renunt la facultate de pe al doilea semestru Multumesc anticipat ! (vezi toată discuția)
Beneficiez de indemnizatie de somaj daca nu dau bacalaureatul? Alexandere Alexandere Am si eu o intrebare,am terminat de curand liceul \\"12 clase\\" si m-am inscris la bac,dar nu cred ca doresc sa dau bacul anul acesta.Intrebarea este daca nu ... (vezi toată discuția)