avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Calculul termenului de recurs in cazul cererii de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Calculul termenului de recurs in cazul cererii de liberare conditionata

Numãr unic dosar: 13787/215/2012
Înregistrat în data de: 31.05.2012
Obiect dosar: cerere de liberare condiţionată (art.450 C.p.p., art.55 ind.1 şi următoarele C.p.)
Materia juridicã: Penal
Stadiu procesual: Fond
Părţi: GUGUCI FLORICA : Condamnat
Solutie: În temeiul art. 450 Cpp admite propunerea de liberare condiţionata a condamnatului GUGUCI FLORICA. Dispune liberarea condiţionata a condamnatului. In temeiul art. 192 alin 3 Cpp cheltuielile judiciare raman in sarcina statului. Cu recurs in termen de 3 zile de la pronuntare pentru partile prezente si de la comunicare pentru partile lipsa. Pronuntata in sedinta publica, azi 07.06.2012 .
DORESC SA STIU DACA ACELE TREI ZILE SE IAU IN CALCUL,INCEPAND DIN ZIUA SEDINTEI.DACA DA,ASTA AR INSEMNA CA AZI,SE POATE LIBERA?VA ROG ,SA MA LAMURITI.DE ACEEA V-AM PUS LA DISPOZITIE TOTUL DESPRE PERSOANA CONDAMNATA.
Cel mai recent răspuns: simona20 , utilizator 15:47, 11 Iunie 2012
Va rog mult,sa-mi raspunda careva,fiindca am nevoie de un raspuns urgent.Vreau sa stiu daca se va libera azi.Multumesc anticipat !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contopire pedepse ati24 ati24 Buna ziua , vin sa cer sfatul si indrumarile specialistilor de aici de pe forum cu un caz mai special : Mai jos descriu cazurile si doresc ca sa imi ... (vezi toată discuția)
Nelamurire intr-o hotarare judecatoreasca petre512 petre512 Tip solutie: Condamnare Solutia pe scurt: Condamnă pe fiecare dintre inculpaţii ANGHELUTA PETRE şi MATCAªU SORIN la câte 9 luni ( nouă luni) închisoare ... (vezi toată discuția)
Delapidare alinaanto alinaanto am fost trimisa in judecata pt delapidare si fals in acte sun semnatura privata si am primit urmatoarea sentinta Solutie: In baza art 334 cpp dispune ... (vezi toată discuția)