avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale prestari servicii fara angajati
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

prestari servicii fara angajati

- SRL avem ca activitate si servicul calculatoarelor,suntem 2 asociati, si nu avem nici un angajat .

- Pentru a putea emite facturi pentru prestari service trebuie sa avem angajati?
Am uitat in mesajul precedent ca nu are nici o importanta daca asociatii sunt sau nu administratori. Poate fi administrator al firmei si o persoana care nu are calitatea de asociat. Doar administratorul sau persoanele imputernicite de acesta pot semna si emite acte in numele societatii.

>- SRL avem ca activitate si servicul calculatoarelor,suntem 2 asociati, si nu avem nici un angajat .
>
>- Pentru a putea emite facturi pentru prestari service trebuie sa avem angajati?
-in primul rand multumesc pentru raspunsuri
-suntem platitori de tva , nu suntem microinteprindere
-suntem 2 asociati amandoi si cu functie de administrator
calificarea de presta acest serviciu

-"au functia de administrator in firma si cel putin unul are calificarea de presta acest serviciu"
de unde se ia o asa calificare?si trebuie calificare pt reparat calculatoare?am absolvit o facultate de calculatoare,amandoi asociatii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva colectat ionescu45 ionescu45 Firma A din Romania presteaza servicii pentru firma B (sediul in Romania).Serviciile sunt prestate in Italia. Firma A emite factura catre firma B cu sau fara ... (vezi toată discuția)
Administrator sau manager? gabi_6y gabi_6y va rog sa-mi raspundeti daca un asociat unic al unei societati poate fi managerul acesteia, daca poate realiza activitatile din domeniul de activitate , cum as ... (vezi toată discuția)
Prestare munca de catre administrator care nu are contract de munca andronutza andronutza Buna ziua. Eu sunt administartor si asociat unic la un srl si in acest an am emis 2 facturi de prestari servicii dar eu nu am nici salariati si nici cim la srl ... (vezi toată discuția)