avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Asigurarile sociale si pensie la I.I.
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Asigurarile sociale si pensie la I.I.

Daca am deschis pe 28 Mai o I.I. pana cand am termen sa merg sa inchei contract la casa de asigurari, si la casa de pensie.Am inteles ca sunt obligatorii, si ce valoare este.

Alte discuții în legătură

Angajat si pfa - ce obligatii fiscale am ca pfa? kriss2304 kriss2304 Buna dimineata! As dori sa va intreb care sunt pasii si ce trebuie facut pentru ca eu, ca viitor angajat si ca pfa (traducator) sa fiu in legalitate. Am ... (vezi toată discuția)
Contributii la pensie si sanatate pfa ContSters66930 ContSters66930 As dori sa stiu si eu unde trebuie sa merg pentru a face contract pentru pensii si pentru sanatate, in Bucuresti. Conteaza sectorul? Am depus declaratiile la ... (vezi toată discuția)
Plata impozite agent de asigurari Aurel Aurel Aurel Aurel De putina vreme am incheiat un contract de colaborare ca Persoana Fizica cu o societate de asigurari. Mentionez ca sunt angajat cu carte de munca in alt ... (vezi toată discuția)