avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Pot sa fiu inculpat in acest caz?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Pot sa fiu inculpat in acest caz?

buna am fost trimis in judecat pentru inseleciune ca parte civila nam nimic cu firma responsabila.si sant 2 firme ca parte vatamata dar nu sa facut nici macar contrac de colaborare nici nu a fost luat nimic de la cea 2 firme si asa am fost trimis penal in judecat.asa poate sa ma condamna judecatoria daca nici uncui na fost luat si nici macar contract nu sa facut numai am vrut sa lasam garantie dar cand sa vazut ca vor preti mai mare nu mai am incheiat contract de colaborare.in baza asta am fost trimis in judecat eu am fost 1 simplu translator nam semnat nimic eu nam lasat nici un instrument de plata.intrebarea mea este pot sa fiu asa judecat?

Noi am venit cu bine incredere sa facem afacere in zona nici cum cu rau credinta cum A VRUT DOAMNA PROCUROARA SA DEMONSTREZE .Am mers la mai multe firme sa facem contracte de colaborare 2 FIRME NUMIT DE DOAMNA PROCUROARA care sustine ca este perte vatamate numit  ,  noi am fost la firme sa facem contract de colaborare dar la incheierea contractului a zis DL ca preturile a crescit cu 25 la suta si noi nu mai am incheiat contractul,intreb eu cine a vrut sa pacaleasca pe cine.CUM POATE SA FIE CINEVA PARTEA VATAMATA DACA NICI NU SA FACUT MACAR CONTRACT?CUM SE POATE TRIMITE PE CINEVA LA JUDECAT DACA NA FACUT NIMIC?DOAMNA PROCUROARA CU ASTA NE A TRIMIS LA ISTANTA CASA ARATE CA A GRESIT. CUM SE POATE TRIMITE LA JUDECAT PE CINEVA DACA NICI NU A FACUT MACAR  INSELECIUNE?PENTRU MINE NUMIT  NU A DAT NIMIC  NIMENI SI NU AM SEMNAT NIMIC.CINE  VREA CEVA DE LA MINE CEA CE NU AM PRIMIT?EU AM FOST NUMAI TRANSLATOR SI NIMIC  ALTCEVA AM FOST UN SIMPLU ANGAJAT LA SI NICI MACAR SALARIU NAM PRIMIT AM FOST PACALIT DE ADMINISTRATORUL FIRMEI NUMIT.NU AM NICI O TREABA CU ABSOLUT NIMIC EU AM MERS SA LUCREZ PENTRU FIRMA  SC SI AM LUAT TEAPA NICI SALARIU NAM PRIMIT EU NU AM DAT NIMIC NAM SEMNAT NIMIC NAM PRIMIT NIMIC NAM LUAT NIMIC AM FOST O SIMPLA TRANSLATOR SI NIMIC ALTCEVA.
Ultima modificare: Luni, 11 Iunie 2012
ContSters240462, utilizator
E greu de spus, probabil ca ar fi trebuit sa se retina o tentativa la infractiunea de inselaciune.
Sau poate ca autorul infractiunii este altul si dvs sunteti doar complice.
Trebuie studiat rechizitoriul si dosarul pentru a putea raspunde cu ceritudine la intrebarea dvs.
da egzact asa sant pus ca tentativa de iseleciune si complice.intrebarea mea este cum posibil sa fie tentativa de inseleciune cand nu sa intamplat absolut nimic.
Intrebarea este.Cum poate sa spuna ca tentativa de inseleciuna daca macar 1 cui na fost luat si am dreptul sa merg la omie de firme si sa fac contract de colaborare ori am inselat pe cineva sa nam facut nimic exzact este si invers cand am facut contractul a zis ca preturile sant veche acum cu 22 la suta sant mai schumpe.inseamna ca ei au vrut sa pacaleasca pe mine .nu?ei au vrut sa ma inseala
Ultima modificare: Marți, 12 Iunie 2012
ContSters240462, utilizator
KIss76 a scris :

sant citat la instanta ca tentativa de iseleciune si complice.intrebarea mea este cum posibil sa fie tentativa de inseleciune cand nu sa intamplat absolut nimic.
Intrebarea este.Cum poate sa spuna ca tentativa de inseleciuna daca macar 1 cui na fost luat si am dreptul sa merg la omie de firme si sa fac contract de colaborare ori am inselat pe cineva sa nam facut nimic exzact este si invers cand am facut contractul a zis ca preturile sant veche acum cu 22 la suta sant mai schumpe.inseamna ca ei au vrut sa ma insele nu?

Interventie moderator:

Kiss76, va rog sa nu mai deschideti in mod repetat subiectul deja deschis .Adresati intrebari in continuarea acestui topic. Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tentativa de omor sau vatamare corporala irimiebogdan irimiebogdan Buna , am o mare nelamurire si as vrea sa cer si sfatul unor profesionisti . Sa incep cu inceputul in urma cu un an ma aflam de servici ca agent de paza ... (vezi toată discuția)
Fapta de tentativa de omor adrianbaciu adrianbaciu Deci eu am pus o inrebare recent si din cauza ca eu nu prea mai am dat pe la scoala dintra patra este niste neintelegeri si greseli pe care va rog sa mi le ... (vezi toată discuția)
Vreau un avocat....sa-mi salveze fiul ! dannaB dannaB #-o[b]Fiecare in viata greseste si mai ales cand ai 18 ani...oameni de buna credinta va cer ajutorul ...vreau un sfat...Azi procuroarea a hotarat sa faca ... (vezi toată discuția)