avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce inseamna stingerea cererii si care ar putea fi ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce inseamna stingerea cererii si care ar putea fi motivele?

ce inseamna stingerea cererii si care ar putea fi motivele:stunned:
Despre ce cerere este vorba? .. aveti promovat un litigiu in fata unei instante? ... daca da, atunci acre este obiectul acestui litigiu?
da, este vorba despre un proces civil de revendicare a unei supr de teren
procesul s-a terminat dupa ce s-au schimbat 4 complete de judecata
nu cunosc motivele pt care s-a hotarat stingerea cererii
pe parcursul procesului s-au intimplat tot felul de abuzuri di partea judecatorilor, cum ar fi-
- s-a trecut la judecarea pe fond a cauzei dupa care se amana mereu hotararea
dupa 3 amanari cauza s-a repus din nou pe rol
motivul ere ca judecatoarea nu se lamurise cu privire la doua puncte
unul ca vioia sa vada actul de propr/ a vecinului din nord a propr. in litigiu
doi ca harta cadastrala i s-a parut neclara desi avea pe ea stampila institutiei
pana a se discuta fondul. eu depusesem in scris ca vecinul din nord nu are act de propr deoarece nu fusese in cap
lucru conf ulterior si de primarie, si anterior de partea parata
si fiinca nu gasea nici o bresa de iesire catre interesul suprem face o adresa catre OCPI bz si nu respecta inchiera de sedinta prin care dorea sa afle daca schitele depuse de mine sun conf, cu cele detinute de ei si indica schita de la pag 185
adresa trimisa se referea la situatia proprietatilor in litigiu, cerea relatii si despre proprietari
cand am comtestat ca adresa nu corespunde cu ce se hotarase in incheierea de sedidta, s-a revenit asupra continutului adresei
dosarul a fost dat catre alta instanta
intre timp am vazut dosarul. adresa catre OCPI era facuta de vechea instanta, insa schita nu era cea de la pag 185 ci era o schita de la primaria, partiala care avantaja comisia locala
am conbatut aceasta situatie in scris, cand am revazut dosarul inainta de proces. adresa era scoasa de la dosar. si harta partiala iar ca raspuns era pusa copiia dupa vechiul raspuns al OCPI pe care il contestasem
prima sedinta la noul complet de judecata a inceput intr-un mod ciudai
judecatoarea a sugerat, a insistat chiar catre partea parata daca nu cumva vrea sa faca o noua exp, tehica
a dat cuvantul partii parate care si-a expus printre altele dorinta de a nu mai face o alta exp. desi exp facuta era in favoarea mea
eu sunt un petent cam incomod pt instanta si am adus in discutie ca legal era sa dea cuvantul partii vatamate
putin socata de obraznicia mea judecatoarea a spus ca avea ceva de lamurit cu partea parata
dosarul s-a judecat pe fond .mi-a fost inerzis drepul la cuvant pt a pune concluzii
nu am fost informata ca trebuie sa le depun in scis
mai depusesem odata concluzii la completul anterior
am mers sa vad solutia data si asa am afflat ca la dosar trebuie depuse alte concluzii
timp nu mai era asa ca fara dosar, rapid din aduceri aminte am intocmit niste concluzii
hotararea sa amanat de patru ori
acum s-a hotarat stingerea cererii
pana vin motivele sunt ingrijorata
dim acest motiv vreau sa-mi spuneti ce inseamna si care ar fi motivele
multumesc!

Stimată doamnă,

Fără supărare, dar dacă dvs nu cunoașteți motivele stingerii cererii, eu unul nu cunosc noțiunea respectivă, ca modalitate de exprimare.

Presupun, însă, că instanța, într-un final, s-a pronunțat.

Astfel, dacă sunteți nemulțumită de soluție, puteți exercita căile de atac legale - apel sau recurs după caz. Așteptați să se motiveze hotărârea și exercitați-vă drepturile procesuale (atacarea hotărârii) dacă instanța a greșit.

Cu stimă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se pot formula concomitent revizuirea si contestatia in anulare? dogarudobra dogarudobra am un proces care s-a terminat la recurs, nefavorabil mie la recurs instanta a hotarat sa nu anuleze TP al paratilor pt suprafata ce se suprapune cu ... (vezi toată discuția)
Raportul de expertiza a fost falsificat dogarudobra dogarudobra atat concluziile cat si 3 din cele 5 planuri parcelare intocmite de exp nu corespund intre ele acesta nu s-a folosit de schitele depuse la dosar, ci a depus ... (vezi toată discuția)
Front comun pe baricadele magistraturii de la b dogarudobra dogarudobra sunt speriata de cheltuielile judecatoresti deoarece am avut opinii critice \\"in direct\\" vis a vis de modul cum de judeca la indtantele de la B, s-a facut ... (vezi toată discuția)