avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale declaratii fiscale?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

declaratii fiscale?

Buna ziua
am o societete comerciala inregistrata la registrul comertului din data de 23.12.2008 si nu stiu daca trebuie depus vreo declaratie fiscala pan in data de 31.12.2008.mentionez ca inca nu mam inregistrat la fisc.
va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:36, 30 Decembrie 2008
Buna ziua,
termenul in care trebuie sa va inregistrati la fisc este de 15 zile.

av. Costi Boncu
Declaratia de inregistrare fiscala se depune in termen de 30 de zile de la:
a) data infiintarii potrivit legii, in cazul persoanelor juridice, asocierilor si altor entitati fara personalitate juridica;
b) data eliberarii actului legal de functionare, data inceperii activitatii, data obtinerii primului venit sau dobandirii calitatii de angajator, dupa caz, in cazul persoanelor fizice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incepere activitate inainte de eliberarea certificatului de intregistrare fiscala carthoris carthoris Intrebarea este in felul urmator: Am depus ptr. profesii libere declaratia 070 si 220 de inregistrare fiscala respectiv cea privind venitul estimat care mi ... (vezi toată discuția)
Sanctiuni pentru neinregistrarea fiscala delia_a delia_a Am infiintat o asociatie sportiva fara personalitate juridica. Eu intelesesem ca nu mai am alte etape de urmat. Acum am aflat ca ar trebui sa obtin si un ... (vezi toată discuția)
Declaratia 010 ioana roxana muresan ioana roxana muresan Buna ziua, Declaratia 010 in ce termen trebuie depusa de un SRL dupa infiintare? Multumesc! (vezi toată discuția)