Va rog sa ma ajutati intr-o problema. Dupa divort am continuat sa locuiesc cu fostul sot in aceasi locuinta. Nu am facut partajul, iar in urma cu 4 ani eu am contractat un credit si am ipotecat locuinta in care stam, el fiind de acord si semnanad contractul de credit si de ipoteca in fata notarului. Din pacate acum nu ne mai intelegem de loc, el are o alta relatie si eu doresc sa introduc proces de partaj. El solicita sa-l despagubesc dar apartamentul e de fapt al bancii. Ce sanse am sa mi se atribuie locuinta dat fiind ca eu platesc ratele?
Multumesc.
Aveti sanse sa vi se atribuie acest imobil, insa va trebui sa il despagubiti pe fostul sot pentru partea sa din bun (daca e vorba de bun comun) printr-o sulta.
La ce nivel se poate ridica aceasta sulta in conditiile in care valoarea de piata a locuintei in contextul actual ascazut mult, practic e sub nivelul creditului, iar eu nu am alte bunuri sa le valorific pentru a-l despagubi?
Partaj dupa divort
Andreea U
Procesul de divort s-a incheiat in urma cu un an. Am tot sperat sa obtin o intelegere amiabila cu fostul sot pentru bunurile comune (un apartament achizitionat ... (vezi toată discuția)