Sunt la succesiune cu sotia tatalui meu decedat. S-a rezolvat si partajul verbal, notarul are toate actele necesare si ne tot amâna de trei saptamâni. Ultima convorbire telefonica" M-am saturat de voi, "cred" ca voi renunta la dosar" !? Sotia tatalui meu, decedat in 10.2011, a scos trei certificate fiscale pâna acum. Am fost programati de doua ori, dar notarul a lipsit.
In ce conditii putem cere mutarea dosarului la alt notar ?
vei aduce la cunostinta domnului notar ca este cauza dumneavoastra si daca continua asa poti merge la camera notarilor publici sa-i faci reclamatie.(acolo sunt niste persoane foarte dragute si chiar doamna presedinta este foarte corecta)Sigur nici unui notar nu-i va conveni sa aiba o sesizare acolo.Cred ca va trebui sa discuti serios cu el, fara amenintari doar ii expui ceea ce este legal.Am trecut prin situatii similare si prima reactie a mea a fost ca este timp de pierdut dar altii au reusit sa ma convinga sa procedez asa si am rezolvat.Succes.
Va multumesc pentru sfat. Voi incerca cu notarul: nu doresc raul nimanui. Dar intârzierea produce efecte materiale deja. Asa ca la Camera Notarilor nu mai ajung... Daca notarul nu va intelege sa-si faca meseria.
la camera notarilor daca ceri sa intri in audienta poate dura cateva zile(2-3) .Eu am nimerit in perioada cand doamna presedinta avea concediu dar se ocupa alt cineva si va primeste in audienta .Nu se asteapta mult.Am avut noroc ca a venit in una din zilele ei de concediu si se stia ca va veni si atunci m-au sunat si am mers in audienta.Am rezolvat cu tot cu asteptare in maxim 2 saptamani.Daca nu reusiti sa-l face-ti sa inteleaga pe notar ca si dumneavoastra aveti drepturi incercati si cealalta varianta la camera.Nu lasa-ti timpul sa treaca in defavoarea dumneavoastra.
Succesiune
Nadys
Buna ziua,
tatal meu a decedat anul acesta,lasand un apartament cu 2 camere in care locuieste sotia actuala,mama mea vitrega. Apartamentul nu este un bun ... (vezi toată discuția)