avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... contract drepturi autor (intarziere ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

contract drepturi autor (intarziere declaratie+penalitati)

Buna ziua:
am si eu ateva intrebari cu privire al contractul de cesiune drepturi autor.

In 2010 (august) am incheiat contract de cesiune drepturi autor, si mi-a fost dat de inteles ca va fi inregistrat de catre companie (este inainte de acea lege care a modificat anumite norme).
Am inteles ca nu este inregistrat.
Intrebare 1 : Ce penalitati atrage acest fapt, deoarece as dori sa il inregistrez, si a da curs tuturor normelor legale.

Ina celasi timp pe 2010 nu s-a depus declaratie 200 (declaratia din alte venituri decat salariu). Anul curent fiind plecat din tara nu am depus aceasta delcaratie.
Astfel nu s-a depus nici o declaratie in cepriveste acest venit.
Totodata firma retine la sursa si vireaza aceste impozite (existe acte doveditoare, adeverinte).

Intebare 2. Ce pot face, si care este demersul legal, precum si la ce penalitati sunt supus in acest caz.

Multumesc.

Cel mai recent răspuns: scorpse , utilizator 16:21, 15 Iunie 2012
......

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declararea contractelor de cesiune a drepturilor de autor Andrei Tanase Andrei Tanase Buna ziua, Situatia e urmatoarea: in septembrie-noiembrie 2009, am coloborat cu o firma (sa-i spunem A) in baza unui contract de cesiune a drepturilor de ... (vezi toată discuția)
Accident de munca... Ramona24 Ramona24 Buna ziua. In baza unui contract de autor(pe o perioada de 7luni)un artist strain a prestat in cadrul unei institutii publice de cultura.In baza contractului ... (vezi toată discuția)
Urgent!!!unde trebuie sa trec impozitul de 10% pentru contractele de drepturi de autor??? loredanaradu loredanaradu In ce declaratie trebuie sa trec impozitul de 10% pentru plata efectuata persoanelor cu care am incheiat contracte de drepturi de autor? Am facut un stat de ... (vezi toată discuția)