avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Recidiva?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Recidiva?

În situaţia în care o persoana a fost condamnată la pedeapsa închisorii mai mare de 6 luni pentru săvârsirea unei infracţiuni intenţionate, dar cu suspendarea conditionată a executării, iar în termenul de încercare savârseste o infracţiune intentionată pentru care legea prevede pedeapsa închisorii mai mare de un an există recidivă sau pluralitate intermediară?
Cel mai recent răspuns: Filip Alexandru , utilizator 14:49, 12 Iunie 2012
recidiva, pluralitatea intermediara ar fi fost daca ori prima pedeapsa era mai mica de 6 luni ori a 2 mai mica de un an.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recidiva Libert1986 Libert1986 Am si eu o intrebare. Daca primul termen consta intr-o hotarare de condamnare pentru o infractiune intentionata iar pedeapsa aplicata este inchisoarea mai mare ... (vezi toată discuția)
Despre recidiva si reabilitare in penal gabitzu1ro gabitzu1ro Buna.in cazul in care a fost condamnarea cu suspendarea ei la 3 ani si supravegerea de 5 ani care sa stins adica reabilitat deja in termen ( desii a suferit ... (vezi toată discuția)
Inchisoare cu suspendare picika picika buna in februarie 2011 am fost condamnat 10 luni inchisoare cu suspendare....intre timp am avut un alt proces si in martie 2011 am fost condamnat la 2 ani ... (vezi toată discuția)