avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită CONFIRMAREA LUARII IN DEBIT DE CATRE FINANTE
Discuție deschisă în Executare silită

CONFIRMAREA LUARII IN DEBIT DE CATRE FINANTE

Buna ziua.
Va rog sa imi spuneti si mie daca exista in legislatia in vigoare o prevedere care obliga Administratia Finantelor Publice sau Directia Taxe si Impozite Locale, dupa caz, sa notifice agentului constatator luarea in debit a contravenientilor, pe baza proceselor verbale transmise de catre agentul constatator?!
Cel mai recent răspuns: dan_co , utilizator 15:54, 10 Iulie 2012
Da este Model 2006 ITL - 025:
[ link extern ]

si arata asa :
[ link extern ]
Buna ziua.
Revin in legatura cu aceasta speta:
Punerea in executare a sanctiunii amenzii contraventionale se face de catre organul din care face parte agentul constatator, ori de cate ori nu se exercita calea de atac impotriva procesului-verbal de constatare a contraventiei in termenul prevazut de lege, prin comunicarea din oficiu organelor de specialitate a procesului-verbal de constatare a contraventiei si de aplicare a sancţiunii, în termen de 30 de zile de la data expirarii acestui termen.
Nelamurirea mea este urmatoarea: Care exemplar al procesului-verbal de constatare a contraventiei si de aplicare a sancţiunii se transmite catre organele de specialitate, exemplarul 1 sau 3? Sau este suficienta transmiterea unei copii a procesului-verbal pe care sa se faca mentiunea "CONFORM CU ORIGINALUL", data, numele in clar a conducatorului institutiei sau a persoanei imputernicite de acesta si semnatura?
Aveti idee despre vreo procedura care reglementeaza comunicarea catre organele de specialitate a procesului-verbal de constatare a contraventiei si de aplicare a sancţiunii, unde sa fie precizate/clarificate aceste aspecte?

Cu stima pentru ceea ce faceti,
Dan C.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comunicarea catre organelor de specialitate a procesului-verbal pentru luare in debit dan_co dan_co Buna ziua. Punerea in executare a sanctiunii amenzii contraventionale se face de catre organul din care face parte agentul constatator, ori de cate ori nu ... (vezi toată discuția)
Transmiterea pv de constatare si sanctionare a contraventiei catre finante pentru luarea in debit dan_co dan_co Buna ziua. In urma unui control, s-a intocmit un proces-verbal de constatare si sanctionare a unor contraventii pe linia apararii impotriva incendiilor, care ... (vezi toată discuția)
Termen prevazut de lege mpompim mpompim va rog sa-mi spuneti care este termenul prevazut de lege in care un proces verbal de constatare a contraventiei trebuie trimis de organul emitent catre ... (vezi toată discuția)