avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ITM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ITM

Cum trebuie arhivat dosarul salariatului conform legii si ce trebuie sa contina( am auzit ca sant amenzi si daca nu lai arhivat corect!?)?
Cel mai recent răspuns: mobilatrend , utilizator 18:39, 12 Iunie 2012
Nu am auzit sa existe o lege care sa reglementeze arhivarea dosarului salariatului. Actele in dosar se pastreaza fie in ordinea emiterii lor, fie in fata CIM si in spatele lui celelalte acte. Dosarul va cuprinde pe langa CIM, fisa postului, declaratia SSM, CV, fisa de aptitudini, la angajare, fisa de aptitudini, la controlul periodic, actele de studii si de calificare(in copie), precum si alte acte care au legatura cu activitatea desfasurata de salariat.

Fiecare angajator este obligat sa infiinteze si sa gestioneze un registru general de evidenta a salariatilor (REVISAL). Obligativitatea infiintarii REVISAL este dublata si de obligativitatea fiecarui angajator de a intocmi si gestiona un dosar personal pentru fiecare dintre salariatii sai, de a il pastra in bune conditii la sediu, precum si de a il prezenta inspectorilor de munca.

Dosarul personal al angajatului - cum il intocmesti corect
www.avocatnet.ro/content/art...

Dosarul personal al salariatului - ce contine si ce risca angajatorii daca nu il intocmesc?
www.avocatnet.ro/content/art...

Multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosarul personal al salariatului doru6 doru6 Spuneti-mi, va rog, in cele se prevede ce trebuie sa contina dosarul personal al salariatului? Tot gasesc pe net ca dosarul trebuie sa contina una alta, dar ... (vezi toată discuția)
Documente angajare ramo1305 ramo1305 Buna ziua! Ma confrunt cu o problema. Dupa ce obtin Dosarul medical si fisa de aptitudini de la un medic din medicina muncii ce urmeaza pentru angajare? ... (vezi toată discuția)
Cv in dosarul personal Sziv Sziv Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu o intrebare. Dosarul personal al unui conducator autocamion trebuie sa contina obligatoriu CV-ul acestuia?? Avand in ... (vezi toată discuția)