avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Oprire interzisa in fata spatiului comercial.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Oprire interzisa in fata spatiului comercial.

Buna ziua.Detin un magazin pe varianta si aprox. acum 2 luni mi s-a pus oprirea interzisa in fata magazinului, de atunci politia sta la panda si amendeaza fiecare om care doreste sa intre in magazin, aceasta masura a fost luata de cand dedeman sponsorizeaza echipa locala de fotbal, in aceasta zona unde s-a pus oprirea interzisa sunt foarte multe magazine mici care vand materiale de constructii(concurenta dedemanului).Nu se poate face nimic ca sa scapam de oprirea interzisa in fata spatiilor noastre comerciale?Este legal asa ceva?

Alte discuții în legătură

Putin ajutor :concurenta neloiala cu ajutorul primariei islagall islagall Acum mai bine de un an am inceput constructia unui complex comercial intr-o comuna din apropierea unui oras. Cladirea este la drumul national care trece prin ... (vezi toată discuția)
Supermarket la parterul blocului fara acordul asociatiei de proprietari Cosmin_Eu Cosmin_Eu Buna ziua, Va rog sa ma ajuta?i cu o problema si anume : -blocul in care locuiesc de aprox. 4-5 ani, are la parter, mezanin si etj 1, spatii comerciale. ... (vezi toată discuția)
Retur produs dedeman costrasuc costrasuc Am cumparat zilele trecute un birou de pe site-ul Dedeman. Nu-mi place cum e ambalat (foarte neprofesionist) si ma tem ca blaturile (puse unul peste celalalt, ... (vezi toată discuția)