avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 300 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Raspunderea magistratilor - leg.24/2012
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Raspunderea magistratilor - leg.24/2012

inrebare 1 : pot cere cercetarea disciplinara a unui magistrat, in termenul de 1 an de la fapte(fapte din iulie 2011), in baza legii 24/2012 ?? sau se va ancheta doar in baza art 99 din leg. 303/2004??
intrebare 2 : pot cere cercetarea disciplinara a unui magistrat, a depasit termenul de 1 an ( fapte din Martie 2011), insa sa invoc cercetarea disciplinara pe articole din noua lege 24/2012??
va multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 13 Iunie 2012
mjion, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters255531 , utilizator 22:59, 13 Iunie 2012
Domnule inginer , poti face orice plangere impotriva unui magistrat ... Dar este ca si cum nu ai face ! ,, EI '' , adica acesti ,, dumnezei '' ( cum zice Mircea Badea ) sunt in afara oricarei legi !
In tara asta de la marginea Europei ( din toate punctele de vedere) nu exista administratie sau mai bine spus exista doar o administratie corupta pana in maduva oaselor ! SUCCES !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legile justitiei UNGUREZECHIL UNGUREZECHIL Daca Inspectiei Judiciare sectia pentru judecatori i-au fost trimise documente oficiale ca dovezi, dar refuza categoric sa cerceteze doi magistrati pentru ... (vezi toată discuția)
Pot chema un procuror in judecata cu obligatia de a face - sa plateasca cheltuielile de judecata inventate? eusaisapte eusaisapte pot chema un procuror in judecata cu obligatia de a face - sa plateasca cheltuielile de judecata inventate? un \"procuror\" a dispus prin ordonanta ... (vezi toată discuția)
Magistratii raspund penal pentru abuz in serviciu? _Alin_ _Alin_ Zilele trecute am asistat la o discutie cu prietenii mei, discutand despre sistemul justitiar, discutand despre tot ce se intampla cu justitia din Romania. ... (vezi toată discuția)