avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dreptul de a circula pe teritoriul Romaniei cu permis ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dreptul de a circula pe teritoriul Romaniei cu permis de conducere emis de alt stat membru UE in conditiile in care cel emis de Romania este anulat

Buna ziua!

Dupa cum am specificat si in titlu ,am dobandit permis de conducere intr-un alt stat membru UE dupa ce mi-a fost anulat cel romanesc(mentionez ca nu a trecut un an de la data ramanerii definitive a sentintei).Intrebarea este evident urmatoarea:am dreptul de a circula pe drumurile publice din Romania avand in vedere ca in Cod nu se face referire directa la dreptul de circulatie pe teritoriul tarii pe acea perioada de un an de la data ramanerii sentintei definitve (sau mi-a scapat mie cand am rasfoit:sorry:) ci doar la interzicerea inceperii cursurilor pentru dobandirea unui nou permis?

Va multumesc!
Nu aveti dreptul e a conduce in Romania.
nu poti circula in romania si daca o vei face si vei fi prins ...........dosar ...etc ca doar ai mai trewcut prin asta daca il ai anulat!
sunt de acord cu colegul meu, nu aveti dreptul de a conduce in Romania. In baz de date a politiei inca figurati cu interdictie de a conduce masina.
Nu aveti dreptul sa circulati in Romania,intrebarea care se pune este cum ati luat permisul in alt stat membru UE avant in vedere situatia dvstra din tara,ganditi-va sa nu aveti chiar acolo probleme deoarece legislatiile sant asemanatoare si nu cred sa nu exista o conditie in sensul interzicerii să se prezinte la examen pentru obţinerea permisului de conducere persoana care a fost condamnată, prin hotărâre judecătorească rămasă definitivă, pentru o infracţiune la regimul circulaţiei pe drumurile publice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis anulat aadrian74 aadrian74 Bună,poate nu ştiu eu unde să caut dar am am mai încercat să aflu rasp la întreb cum pot recupera dreptul de a conduce in românia cu un permis dobândit ... (vezi toată discuția)
Permis anulat - emitere permis in alt stat batzik batzik Am si eu o intrebare al carei raspuns nu l-am gasit in legislatie. Imi este anulat permisul pt alcool, dar mai am un permis emis de alta tara. In cat timp de ... (vezi toată discuția)
Salut - anulare permis in strainatate andrei-andreiul andrei-andreiul am si eu o intrebare ca nu am fost lamurit ...mi sa anulat permisul de conducere pentru consum de alcool pe o perioada de 3 ani in afara romaniei eu fiind ... (vezi toată discuția)