avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Internarea definitiva a unei persoane aflate sub ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Internarea definitiva a unei persoane aflate sub curatela

As dori sa stiu daca se poate interna definitiv o persoana cu probleme destul de grave pe fondul consumului de alcool intr-o unitate spitaliceasca de stat, avand in vedere ca pe rolul instantei exista actiunea de punere sub interdictie si exista numita o persoana ca fiindu-i curator. Si daca exista aceasta posibilitate, va rog mult de tot sa-mi spuneti, daca cunoasteti aceste unitati unde ii primesc pe acestia. Va multumesc foarte mult.
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 17:42, 13 Iunie 2012
Curatorul este numit provizoriu pana la solutionarea dosarului de punere sub interdictie si numai pentru a-i reprezenta interesele in instanta. Trebuie sa cititi cu atentie acea dispozitie de instituire a curatelei.
Numai instanta poate lua masuri in acest caz, dar ele vor fi unele provizorii, pana la solutionarea definitiva a dosarului de punere sub interdictie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bolnav psihic myrama_v myrama_v in cazul unei persoane bolnave pshihic ,majora cine il poate lua in ocrotire si sa-i apere interesele,cum ? (vezi toată discuția)
Punere sub interdictie manuela kosza manuela kosza va rog ajutati-ma, ce este punere sub interdictie? in ce consta? Mama bolnava de alzhaimer cu certif. de grad de handicap grav, cod 5, pt. a obtine ... (vezi toată discuția)