avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ordin de evacuare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ordin de evacuare

Buna ziua!
In urma unui divort solutionat cu un partaj de comun acord, mama e unica proprietara a casei in care locuieste cu fratele meu. Problema e ca fratele meu e alcoolic, fumator (mama e astmatica si se sufoca de la fumul de tigara), o ameninta ca o bate, o injura si altele asemenea. Ce poate sa faca mama ca fratele meu sa fie evacuat, sa nu mai fie nevoita sa locuiasca cu el. Mentionez ca acesta are 20 de ani, e student in primul an dar nu cred ca va trece in al doilea, nu lucreaza nicaieri, are pensie alimentara de la tata. Mama are o colectie de boli care nu ii mai permit sa se angajeze decat intr-un birou, ceea ce probabil datorita varstei nu a mai gasit, cererea pentru pensie de boala i-a fost respinsa (desi cunosc oameni mult mai sanatosi ca ea care beneficiaza de pensie de boala) si eu o intretin.
Va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Miercuri, 13 Iunie 2012
alinanca, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cab.Av.Doroiman Camelia , Avocat 15:10, 13 Iunie 2012
cel mai usor si la indemana ar fi sa schimbe incuietoarea la casa si sa-i dea bunurile personale.
sau sa promoveze o actiune in evacuare a fratelui dvs , acesta fiind o persoana fara titlu locativ asupra imobilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tutunul. cat de legal ar fi daca s-ar inventa astazi? Alin Popescu Alin Popescu Este genul de discutie pe care o auzim tot mai des in jur. Chiar daca mass media ignora subiectul, e interesant de vazut cam cum credeti ca ar arata astazi ... (vezi toată discuția)
Toxicoman dislexic dislexic Buna seara! X consuma in exces alcool si locuieste impreuna cu mama sa. Periodic fura din gospodarie, o agreseaza pe mama sa si are o atitudine sfidatoare ... (vezi toată discuția)
Interdictie domiciliu (frate) Pătru Iuliana Pătru Iuliana Bună ziua, Am nevoie de ajutorul dvs., anul trecut tatăl meu în vârstă de 86 ani a decedat, lăsându-ne mie și soțului meu casa bătrânească ... (vezi toată discuția)