avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... modificare si inregistrare salariu in decursul unei ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

modificare si inregistrare salariu in decursul unei luni

Daca un salariat pana la ziua de 15 ale lunii are un salar de incadrare si prin decizie sa modificat functia si salariul cum procedez sa operez in saga acesta modificare, multumesc .
Cel mai recent răspuns: LIVIU NISTEA , utilizator 19:32, 13 Iunie 2012
Din pacate, din ce stiu eu, nici programul sagasoft nu permite modificarea salariului de baza in timpul lunii. Eu am reusit pe un alt program, modificand ultima cifra la cnp, dar pastrand toate celelalte date, sa fac lucrul acesta. Incercati astfel poate reusiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie incetare cim Bajinaru Ramona Bajinaru Ramona Buna ziua! Am primit o cerere pentru o desfacere cim a unui salariat incepand cu data de 04.06.2018. Cu ce data pot opera in revisal ? Pot sa fac decizia cu ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna luciapap luciapap In luna Iunie am avut doi salariati care au fost in c.o., sa modificat ceva la c.o. in anul acesta sau programul meu a calculat gresit? salariu de baza=600 ... (vezi toată discuția)
Reducere salariu cazzuall cazzuall Am nevoie de o lamurire. Dacă emit o decizie motivată pe reducerea sarcinilor de serviciu şi a volumului de muncă pentru reducerea salariilor angajaţilor ... (vezi toată discuția)